'e'incredible|Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'e'incredible|Team

DobroDošli---Registrirajte se--Prijavite se---Budite aktivni--I Uživajte---...

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Hocemo li se prijaviti na Kup?

Go down 
+3
Diablo
Marky
PleX
7 posters
Autor/icaPoruka
PleX
Admin
PleX

Broj postova : 58

Hocemo li se prijaviti na Kup? Empty
PostajNaslov: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptysri tra 11, 2012 12:32 pm

Evo malo sam se potrudio i nasao kup prijave su otvorene Sad odredite hocemo li prisustvovati na kupu Link kupa je:http://super-kup-2012.tk/
za info pogledajte na tome linku!!Hvalla!!
[Vrh] Go down
https://eincredible.forumcroatian.com
Marky

Marky

Broj postova : 44

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptysri tra 11, 2012 7:05 pm

Ne jos
[Vrh] Go down
Diablo

Broj postova : 47

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptysri tra 11, 2012 7:07 pm

da jos
[Vrh] Go down
Edward(admin)

Broj postova : 29

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptysri tra 11, 2012 7:30 pm

decki ja cu nas prijaviti i sve vam reci
[Vrh] Go down
Price123

Broj postova : 25

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptysri tra 11, 2012 7:52 pm

Naravno da da
[Vrh] Go down
Marky

Marky

Broj postova : 44

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptysri tra 11, 2012 9:21 pm

Kao prvo dogovorite treninge nemojte mi srat nemate pojma kaki su pro-ovi na cupu a mi jedva sjebemo jedan lowowski klan daj da mi prvo pocnemo malo ownat pa onda nastavit i treninge obaveznnooo !!!!!
[Vrh] Go down
p4v1c96

Broj postova : 28

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptyčet tra 12, 2012 3:14 am

za ovaj kup sa reko ko za steel boys....ovaj kup mozemo igrat iskljucivo 4fun jer su nagrade nikakve....da je to prpavi kup sponzori kupa bi trebali plaćati server bar 3-6 mjeseci a ne nam dat server na jedan mjesec....koje mi koristi od toga....
[Vrh] Go down
PleX
Admin
PleX

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptyčet tra 12, 2012 4:06 am

PA ako nisata drugo to ce biti dobar trening za nas Very Happy
[Vrh] Go down
Edward(admin)

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptyčet tra 12, 2012 4:39 am

decki ovo je tako malo iz zabave da vidimo kavki sve igraca ima nista obavezno jer ja znam da cemo izgubit al dobro zabavvit cemo i treniingre cemo imat svak dan u 8 kolko nas bbude
[Vrh] Go down
PleX
Admin
PleX

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptyčet tra 12, 2012 3:26 pm

Slusajte!!!Meni to nije iz zabave znaci truditi cu se maximalno i necu pisati na T dati cu sve od sebe ali to ce nam biti dobra vijezba za napredak Klana xD edward diablo Marky Piece Svi vi se drzite moramo winn barem 1 ali vrijedan ;D
[Vrh] Go down
Price123

Broj postova : 25

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptyčet tra 12, 2012 5:10 pm

meni nije vazno da dobimo barem cemo se zabavit
[Vrh] Go down
Edward(admin)

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptyčet tra 12, 2012 5:43 pm

ovako ja sam krivo rekao KUP pocinje negdje krajem 5 mjeseca mozda prije imamo dosta vremena da se uvjezbamo i postignemo nesto MORAMO SVAKI DAN 1 trening jedino ako neko mora bas s treninga oprosteno mu al 1 mapu mora odigrati dalje se nemora nego samo dobro volja

HVALA
[Vrh] Go down
/SB/M4rlboro

Broj postova : 8

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Emptyčet tra 12, 2012 7:39 pm

edwarde meni reko mamba(ORGANIZATOR KUPA) da počinje možda za vikend
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Hocemo li se prijaviti na Kup?   Hocemo li se prijaviti na Kup? Empty

[Vrh] Go down

Hocemo li se prijaviti na Kup?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.