'e'incredible|Team
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'e'incredible|Team

DobroDošli---Registrirajte se--Prijavite se---Budite aktivni--I Uživajte---...

Početna stranicaLatest imagesPretraľnikRegistracijaLogin

Pavica sam metnuo u klan!!!

Go down 
3 posters
Autor/icaPoruka
PleX
Admin
PleX

Broj postova : 58

Pavica sam metnuo u klan!!! Empty
PostajNaslov: Pavica sam metnuo u klan!!!   Pavica sam metnuo u klan!!! Emptysri tra 11, 2012 5:02 am

EVO PAVICA sam metnuo u klan super igra znate ga od prije i aktivan je evo on ce nam napraviti jedan dobar COOL logo a ti marky necu da cujem da si se svadao sa njime on se jako trudi i bio nam je placao server on je aktivan igrac i zato sam ga ubacio u klan!!!!!!!!!.
[Vrh] Go down
https://eincredible.forumcroatian.com
Marky

Marky

Broj postova : 44

PostajNaslov: Re: Pavica sam metnuo u klan!!!   Pavica sam metnuo u klan!!! Emptysri tra 11, 2012 9:01 am

Stobom se neslazem igrao sam snjim war i on je on jos puno clanova prvo je bio lago da je Fejker a nick od steels nije nosio negio njihov -.- al aj nek bude !
[Vrh] Go down
p4v1c96

Broj postova : 28

PostajNaslov: Re: Pavica sam metnuo u klan!!!   Pavica sam metnuo u klan!!! Emptysri tra 11, 2012 11:28 am

marky ti prvo trebas naucit sto je FEJKANJE....postoji bit nekome FEJK i postoji FEJKER...velika je zazlika bit FEJK i bit FEJKER!!! kad si FEJK ona samo fejkas taj var za odredeni klan i odredeni war...a kad si FEJKER onda stalno fejkaš za taj klan koji te trazi da stalno fejkas za njih....i taj FEJKER je s njima u klanu ali ne nosi po drugim serverima tag nego nosi tag od svog org.servera...nadam se da si skuzio
[Vrh] Go down
PleX
Admin
PleX

Broj postova : 58

PostajNaslov: Re: Pavica sam metnuo u klan!!!   Pavica sam metnuo u klan!!! Emptysri tra 11, 2012 12:28 pm

Diablo i Edward su napravili klan oni odlucuju bez prepirke TEMA LOCK!!
[Vrh] Go down
https://eincredible.forumcroatian.com
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pavica sam metnuo u klan!!!   Pavica sam metnuo u klan!!! Empty

[Vrh] Go down

Pavica sam metnuo u klan!!!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Woo! Prijava za klan
» /Primjer prijave za klan/!!!
» Zabava je dici klan na noge :D